PRÁVĚ ČTETE

{By Lucie} Malá ochutnávka ze svatby Barborky a Ra...

{By Lucie} Malá ochutnávka ze svatby Barborky a Radka

Tento víkend jsem strávila na skvělé svatbě v Terchové na Slovensku, v kruhu těch nejúžasnějších lidí na světě. Pro ty z vás, kteří jste ještě v Terchové nebyli a máte rádi přírodu, mohu jen vřele doporučit. V tomto období, kdy je všechno rozkvetlé a zelené, je to ještě o něco krásnější. No, a abych se vrátila k víkendu, zde je alespoň malá ochutnávka z toho, jak to tam vypadalo.

Víkend pro mě začal už v průběhu týdne, kdy jsem sháněla a balila poslední drobnosti na svatbu. V pátek ráno jsem všechno nabalila do auta a vyrazila na “road trip” směr Slovensko. Po cestě jsem se ještě zastavila po sladkou odměnu od Martinky z Dulce de Leche na “sladký bufet” a za neskutečné průtrže mračen jsem dorazila na místo určení a modlila se, aby veškerý déšť spadl v pátek a víkend byl plný sluníčka. Neuvěřitelné se stalo skutečností a ráno nás čekalo přímo luxusní počasí s krásnou modrou oblohou a tak jsem se s pokojem v duši mohla věnovat své hlavní úloze na této svatbě. Jelikož se svatba konala v krásném prostředí dřevěnic Vršky, i výzdobu jsme volili v tomto duchu. Pytlovina, květiny a živé rostlinky, barevná paleta v odstínech zeleně, země a rozkvetlých jarních kvítků.

Toto je opravdu jenom malé nahlédnutí do krásného příběhu Barborky a Radka, kteří v první květnový víkend uspořádali tu největší párty jejich života. Ve shonu tohoto dne jsem se k nim nestihla ani pořádně dopracovat a popřát jim to, co se novomanželům v takový den patří popřát. Alespoň touto cestou se připájím k zástupu lidí, kteří vám přejí opravdu jen to nejlepší na společné cestě životem. Bylo mi ctí, že jste svěřili váš velký den částečně i do mých rukou a jsem opravdu ráda, že to všechno vyšlo podle vašich představ. Není nic krásnějšího, než vidět úsměv na tváři nevěsty po celý večer, štěstí v očích ženicha a hrdost rodičů, kteří jsou rádi, že si jejich děti našli v tomto divokém světě cestu právě jeden k druhému.


  1. Jej, snad bude aj viacero fotiek!

  2. kraasne,Lucka!!!si sikulka! uz sa tesim na viac:))

  3. Lucie

    10 května

    Kočky, jasné že budú, videla som prvé ochutnávky od fotografa a stoja za to!

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba