PRÁVĚ ČTETE

Všechno nejlepší

Všechno nejlepší

Dnešek je pro mě opravdu speciálním dnem. Je to přesně rok od prvního příspěvku v tomto blogu, který jsem se rozhodla věnovat svatbám. Ukázat je v trochu jiném stylu, na jaký jste bylo doposud zvyklí z různých časopisů, webových stránek, výstav a veletrhů, který podle mého názoru ani po roce nedosahují úrovně, který by si tento speciální den pro dva lidi opravdu zasluhoval.

Všechno to začalo touhou chtít ukázat českým a slovenském nevěstám, že tak jako v širém světě, i u nás se to dá dělat vkusně a s nádechem originality. Po roce musím uznat, že i u nás je opravdu hromada lidí, kteří si myslí totéž. A jsem strašně ráda, že jsem se i hlavně díky tomuto blogu mohla poznat s neskutečným množstvím úžasných lidí, ať už ze svatebního byznysu nebo i z té opačné strany, nevěst už vdaných ale i těch budoucích (já myslím, že se tu nejdete všichni).

Určitě s tímto mým projektem “Originálních svateb” nehodlám skončit. Naopak, čeká vás kopec mých idejí, plánů a nápadů, ke kterým se snažím přibližovat každý den krůček po krůčku a díky lidem jako je Radostina (které v první řadě děkuji za nádherné fotky a v druhé řadě za neskutečné množství inspirace a podpory) se tyto moje sny postupně stávají skutečností.
Takže se máte rozhodně na co těšit i do budoucna. A jako “last but not least” bych chtěla poděkovat všem vám, kteří se zde občas zastavíte a potěšíte mě ať už milým komentářem nebo krásnými slovy, které si najdu ráno v mailu. Jste to právě vy, co mi dodáváte energii ráno vstát z postele a těšit se na každý další post, který pro vás připravím.

Takže všechno nejlepší milý blogu, ať si dlouho originální a plný inspirace pro každého, kdo si tě občas najde a přečte.

 


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba