Nedělní Snění

Příjemné nedělní odpoledne. Myslela jsem si, že s plným žaludkem výborného oběda se mi bude lépe pracovat a psát, ale opak je pravdou. Mám spíše chuť se natáhnout na sedačku a užívat si nedělní “siestu“. No ale nemůžu vás přece ukrátit o můj koutek věnovaný snění a všemu krásnému kolem nás. A že toho opravdu je. Každý den objevuji tolik krásné inspirace, že bych potřebovala minimálně dva životy, abych se o to všechno s vámi mohla podělit. Tak se podělím aspoň o milé novinky. Včera byl pro mě výjimečný den a tak jsem si zase po dlouhé době dopřála květinový úlet. Váza plná krásných růžových “fuchsia” růží a v květináči moje dlouho chtěná a oblíbená zeleno-fialková hortenzie. Víte, že mně udělají radost maličkosti a rozkvetlé kytičky jsou jednou z nich.

{Překrásná} svatební róba nemusí být zrovna v bělostné barvě. Nevěsta, která má odvahu a ráda barevný svět, se pokojně může zamilovat i do těchto šatů.
{Jak} originálně světu sdělit, že se budete brát? Například si na procházku v přírodě pozvěte fotografa.
{To} by nebyla neděle, kdyby nám tady chyběly boty, boty, botičky.
{Poslední} úpravy. Pokud nemáte po ruce zrcátko, postačí i dokonale naleštěný veterán. A samozřejmě velice pozorný fotograf, který má radši neobvyklé fotky ze svateb.
{Myslím}, že za ten rok, co se tady se mnou setkáváte, už asi víte, že miluji detaily. Nejen ty svatební, jakékoliv.
{Milion} krát zmiňovaná jednoduchost a tento dort je toho zářivým příkladem. V kombinaci s mým oblíbeným chveronem je naprosto dokonalý.
{Líbí} se mi! Znáte asi všichni, nebo aspoň většina z vás. Lidi kolem nás jsou krásně kreativní v každém směru, když dokážou vytvořit tolik krásných věcí.


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba