Nedělní Snění

To nám ten týden zase utekl, co? Zas tu máme neděli, tak budeme sumarizovat. Jaro se nám pomaličku blíž, ale jen milimetrovými krůčky. Přes týden jsem se probudila a venku mě čekalo jak škrábání okna na autě, tak sníh, no a včera jsem vytáhla na narozeninovou večeři a divadelní večer do města oslavenkyni, na sobě jen koktejlky a kabát a večer v devět bylo příjemných 10 stupňů a to ještě ani není duben, abychom měli aprílové počasí. A abych nezapomněla, po cestě z divadla jsem šla kolem výlohy plné barevných lodiček a samozřejmě jsem se nechala zlákat. Do mé sbírky přibyly jedny ve stylu „pink polka dots“. No a včerejší toulání se po internetu taky přineslo své ovoce. Většinu věcí, které bylo nutné objednat na květnovou svatbu, jsem našla za potěšující ceny. Už jen potvrdit objednávky a těšit se na oznámení o zásilce ve schránce. Určitě to znáte všichni, ten pocit radosti při otevírání balíčků, ať už je v nich cokoliv. A co nás čeká tento týden? Určitě jedna soutěž, takže ve středu se sem rozhodně nezapomeňte zastavit. Odpočinkovou neděli!
{Svatební} salony a jejich útulné a příjemné prostředí. Kombinace bílé a šedé je v tomto případe odzbrojující.
{Svatba} by měla být hlavně o zábavě. Jak pro vaše hosty, tak i pro vás. Takže vykašlete se na všechny stresy kolem a jděte si zaskákat.
{} jsme si o tom psali mnohokrát, ale letos letí tyhle dorty, tak se s nimi určitě budeme potkávat častěji.
{Zábava} a ještě jednou zábava. Budu vám to opakovat neustále. A mám ráda nevěsty, které zkrášlují brýle i v jejich velký den.
{Tento} týden jsem hledala i boty pro nevěstu. Nechtějte vědět na jakou stránku jsem narazila. Už tam nesmím, nebo na mém kontě nic nezbyde.
{A} může se vyrazit na svatební cestu. Na tomhle broučkovi nejlépe do prosluněné Itálie.
{Květ} ve vlasech. Nejlepší doplněk pro nevěstu, která nechce mít závoj.


  1. Krasne! Muzu se zeptat na jmeno fotografa?
    p.s.krasny blog, jen tak dal!

    Diky!

    {Bridal Beauty}Bara K.
    Hair&Makeup Artist

    http://www.bridal-beauty.biz
    http://www.baramakeupartist.com

  2. Lucie

    11 března

    Děkuji Báro, fotografové jsou různí, jsou to inspirace, které jsem posbírala po internetu a pak dala dohromady 😉 Obávám se, že původní zdroj není jen tak lehké dohledat…

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba