PRÁVĚ ČTETE

Máme taky něco pro těhulky

Máme taky něco pro těhulky

Moc se těším, když mi jednou za čas přijde mail plný nápadů na další inspirace. O to víc, když je to něco méně obvyklého, jako například dnes. Tak doufám, že jsem byla tímto směrem aspoň malinko nápomocná.

Opravdu se u nás v salonech nedá najít mnoho šatů, které by vyhovovaly potřebám nevěsty – v době svatby “těhulky“. No přiznám se, že i na internetu mi chvíli trvalo najít něco opravdu vkusné a vystihující podstatu krásy tohoto období každé ženy. Protože ne nadarmo se říká, že žena v době těhotenství celá rozkvete. Je to tak! A některé střihy šatů dodávají na kráse pěknému oblému bříšku. A ať už zvolíte antické střihy šatů, zúžené pod prsy nebo obtaženou verzi, rozhodne vystavte své bříško na odiv každému. Jste nevěsta, v tom nejkrásnějším období svého života, tak ať o tom ví celý svět.


  1. tereza

    31 července

    Dobrý den,zajímalo by me, kde jste se inspirovala tentokrát? Kamarádka hledá tehotenske šaty, ale miluje modu stejně jako já, takže se nespokoji jen tak s něčím ;).. prosím, byly bychom Vám vděční, kdyby jste nám napsala kde jste takto krásné šaty objevila. Děkujeme, Tereza.

  2. Michaela

    5 července

    Dobrý den, líbí se mi moc šaty pro těhulky, zejména takové jako na třetím obrázku od vrchu, ty s květinami vlevo. Prosím odkud jste se inspirovala? Děkuji za radu.

    • 9 července

      Krásný den milá Michaelo, tyto šaty jsou z dílny španělské značky http://inmaculadagarcia.com/ z kolekce roku 2012. Obávám se, že už je bude možné sehnat jenom z druhé ruky 🙁

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba