PRÁVĚ ČTETE

Lucia Štofej a soutěž o svatební doplňky

Lucia Štofej a soutěž o svatební doplňky

 

Jsem ráda, že vám i touto formou vám mohu představit talentovanou a kreativní Lucii Štofej, jejíž šperky zkrášlují nevěsty nejen u nás, ale i po celém širém světě. Její značka Lucia Štofej představuje kolekce ručně tvořených vintage a chic doplňků a šperků s nádechem elegance zašlých časů. Půdy, truhly a zásuvky starých skříní jsou zdrojem pokladů, které Lucia dokáže proměnit na moderní šperky. Inspiraci nalézá na toulkách cizokrajnými trhy, bazary a obchody se starožitnostmi, nebo třeba i prostřednictvím filmových klasik, kdy ráda cestuje čase do dob Audrey Hepburn či Louis de Funese.

 

Dnes můžete vyhrát jednu ze tří cen, které Lucia věnovala pro vás do této soutěže. Francouzky závoj, perlový náhrdelník a hřebínek do vlasů. Každá z cen je ve dvou barevných odstínech, bílé a slonovinové, výherce si bude moci vybrat barevný odstín.

 

Na to, abyste se zapojili do soutěže, stačí navštívit stránky Lucia Štofej a Originální Svatba na Facebooku a stát se jejich fanouškem. Pak navštivte e-shop Lucia Štofej, prohlédněte si její skutečně nádherné výtvory a napište mi do komentáře, který z jejích výtvorů vás zaujal a který byste ráda viděla na sobě. Tři výherci budou vyhlášení o týden, tedy 21. Března. Přejeme vám s Lucií hodně štěstí.

 


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

  1. Anonymous

    14 března

    Těžko si vybrat, váhám mezi francouzským závojem a hřebínkem s květinou. Možná nejlépe tyhle dvě věci spojit a bude to nejlepší 🙂 Protože jsem co? No přeci originální, jako tenhle blog, jako výtvory Lucie a jako svatba kterou plánuji. :))

    Veronika V.

  2. Anonymous

    14 března

    Všechny věcičky jsou opravdu překrásné, Lucia je vážně šikovná!Ale kterou si jen vybrat?

    Nejvíce mě zaujala Ivory Hair Flower Headband – Floral Hair Piece – Custom Color , ale každý výrobek by mi udělal velkou radost, protože jsou originální a opravdu nositelné.

  3. Všechny výrobky, které Lucia prezentuje na Etsy jsou nádherné! Nejvíce mne zaujal hřebínek do vlasů. Skvěle by doplnil jak moje vybrané svatební šaty, které kombinují lehký tyl a úžasnou španělskou krajku, tak celou svatbu připravovanou ve stylu juty a krajky 🙂

  4. Anonymous

    14 března

    Opravdu těžké si vybrat, jsou krásné všechny, ale nejvíce mne zaujal Bridal Ivory Hair Flower Pin with Chiffon and Tulle – Bridal Head Piece – Free Shipping – líbí se mi neotřelý a nevšední tvar a její mnohostranné využití 🙂 navíc Ivory barvu miluji 🙂
    Alice K.

  5. čabradka

    14 března

    Jééj, celkom výhodné, vybrať si niečo podľa svojho gusta. Mne osobne sa veľmi páči Green Hair Feather Fascinator – Bridal Turquoise Green & Black , veľmi jemnučký, milý doplnok. Obzerám ho už dlhšie. Veľmi by ma potešil. Ďakujem za takúto možnosť.

  6. Anonymous

    14 března

    Ja už si dlhšie obzerám Birdcage Wedding Veil. Zaujal ma aj Red Flower – Headband. Ale aj všetky ostatné veci sú krásne. Radosť pozerať a krásne miesto na inšpiráciu, ako byť originálna, nielen v deň D 🙂
    Lenka Kv.

  7. Lacla

    14 března

    Dakujem za skvely typ na krasne doplnky. Aj keby som nevyhrala, uz teraz viem co si kupim:)
    Z Luciinho etsy shopu sa mi velmi paci Pink Pearl Necklace a nausnicky Bridal Earnings with Pink Fresh Water Pearls.
    Este raz dakujem,

  8. Zuzu

    14 března

    Ja osobne už dlhšie pokukujem po tomto kúsku: Ivory Hair Flower Headband-Floral Hair Piece a toto je tiež moja srdcovka Ivory Bridal Hair Flower Headband – Floral Chiffon Head Piece…už sa len rozhodnúť:)) Je to krásny letný spoločník či už v svadobných šatách alebo aj bez nich :)))

  9. Mata

    14 března

    vsetko je krasne, originalne a jemne, je tazke si vybrat. Krasny je Flower Hair Comb with Vintage ale aj Bridal Vintage Headband a sperky su tiez nadherne…

    Mata

  10. Anonymous

    14 března

    Krásné elegantní svatební doplňky. U mě jednoznačně vítězí ivory hřebínek do vlasů, přesně ten splňuje moje představy 🙂

    Marie

  11. Anonymous

    15 března

    Neustále dokola prohlížím… Všechno prostě “ORIGINÁLNÍ” :))) Ale tahle čelenka je asi nej: Ivory Bridal Hair Flower Headband.

    Ps: Originální svatba jsou skvělé inspirativní stránky, prosím jen tak dál 🙂

  12. Anonymous

    15 března

    no ja to musim vyhrat 🙂 21.3 mam narodky. za mesiac mam svadbu. mam vintage svadbu. a poslednu svadbu, ktora bola na starej stranke som fotila aj ja. 🙂 a ten hrebienok je krasny, velmi by sa mi hodil na moj svadobny uces :)aj vsetko na jej stranke je krasne, originalne a čarovné:)

    • Anonymous

      15 března

      som sa zabudla podpisat :)- Veronika Č.

  13. Krásná práce! Mě zaujal nejvíce závoj-jedno jaký, všechny jsou krásné .-)
    Zuzana H.

  14. Anonymous

    19 března

    Tak mně osobně zaujala čelenka s růží-Ivory Bridal Hair Flower Head-aneb v jednoduchosti je krása a přijde mi mnohem hezčí než korunka.
    Potom se mi moc líbí oranžové náušnice-Gold Pearl Bridal-budu mít totiž svatbu netradičně v žluto-oranžoví:-D
    A do třetice se mi moc líbí sponečky ve světle fial.barvičce-Purple Flower Hair Pins,krásná nenásilná barva…
    Klára

  15. http://www.etsy.com/listing/89484561/freshwater-white-pearl-cluster-necklace

    Tenhle je nádherný. Úplně jej vidím na krku své kamarádky – nevěsty. Její svědek Pavlína Š.

  16. Vendula S.

    20 března

    Moc krásné věcičky! Díky za tipy na tomto blogu, jsem ráda, že něco takového funguje i u nás a ne jen na zahraničních webech. Mně se asi nejvíce líbí francouzský závoj Bridal Birdcage Veil – Ivory French Netting, protože si ho chystám pořídit na svatbu. Ale i všechno další je hezké, jemné a hlavně vkusné.

    hezký den
    Vendula S.

  17. Jitka Horáková

    4 února

    Úžasná je Bridal Birdcage Veil v bílém… chtěli bychom svatbu se šmrncem vintage a nad tímhle doplňkem velmi uvažuji. Svatbu si budu dekorovat svépomocí včetně výzdoby kostela, floristických záležitostí apod. a proto tyhle výrobky opravdu oceňuji jako velmi vkusné a chic.

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba