PRÁVĚ ČTETE

Kdopak nám to vyhrál?

Kdopak nám to vyhrál?

Všem vám chci v první řadě jménem mě a Lucky Štofej poděkovat za to, že jste se zapojili do soutěže o nádherné Svatební doplňky a zde jsou jména tří výherkyň, které vylosoval náhodný generátor a na losování dohlížela moje krásná asistentka Radostina.

Cena č. Hřebínek do vlasů
Veronika Č., která napsala: 
no ja to musim vyhrat 🙂 21.3 mam narodky. za mesiac mam svadbu. mam vintage svadbu. a poslednu svadbu, ktora bola na starej stranke som fotila aj ja. 🙂 a ten hrebienok je krasny, velmi by sa mi hodil na moj svadobny uces :)aj vsetko na jej stranke je krasne, originalne a čarovné:)

Cena č.2  Perlový náhrdelník
Anonym, která napsala:
Všechny věcičky jsou opravdu překrásné, Lucia je vážně šikovná!Ale kterou si jen vybrat?
Nejvíce mě zaujala Ivory Hair Flower Headband – Floral Hair Piece – Custom Color , ale každý výrobek by mi udělal velkou radost, protože jsou originální a opravdu nositelné
.

Cena č.1  Francouzský závoj
 Lenka Kv., která napsala:
Ja už si dlhšie obzerám Birdcage Wedding Veil. Zaujal ma aj Red Flower – Headband. Ale aj všetky ostatné veci sú krásne. Radosť pozerať a krásne miesto na inšpiráciu, ako byť originálna, nielen v deň D 🙂 
Ještě malé upozornění: vítěz má 3 pracovní dny na zaslání kontaktních údajů na mail lucie@originalnisvatba.cz, pokud tak neučiní, bude vybrán další vítěz.

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba