{DIY} Brože pro svatební hosty

Za dnešní příspěvek do klubu šikovných rukou musím poděkovat Katce z Wedme, která pro nás připravila nejen krásný a jednoduchý návod na ozdobení svatebních hostů za pomoci krásných broží, ale musím se přiznat, že mi i usnadnila to, že přesně tento návod jsem potřebovala i já. Takže, nemusím hledat a místo toho se mohu rovnou pustit do výroby. A to samé platí i pro vás. A víte co je skvělé? Vaši svatební hosté mohou tyto brože, v jakékoliv barvě je už připravíte využít i v běžném životě. Stačí, pokud kromě zapínacího můstku připevníte na brož i sponku a brož se dá použít hned i jako sponka do vlasů. Jednu takovou mám dnes na sobě. Krásnou středu.

Pracovní postup

{jedna} Nastříháme si různě velká kolečka ze saténu a organzy. Od největšího po nejmenší.

{dva} Nad svíčkou opatrně opalujeme pouze okraje nastříhaných koleček.

{tři} Jednotlivě opálené dílky růžně skládáme na sebe od největší po nejmenší dílek, esteticky, dle našeho uvážení a vkusu.

{čtyři} Sepneme špendlíčkem. Sešijeme malým stehem uprostřed na místě, kde budeme našívat perličky nebo korálky. Doprostřed brože přišijeme perličky různých velikostí a barev. Pro přišití můžeme použít i např. silonový vlasec (je průhledný a pevnější).

{pět} Vlasec zespodu zapošijeme a zapalovačem zatavíme konce. Zespodu brože přitavíme tavnou pistolí zapínací můstek. A máme hotovo. Můžeme špendlit na svatební hosty. A teda nezapomeňte na radu ze začátku a vedle zapínání zkuste přitavit i sponku do vlasů a hned máte 2v1.

 

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

  1. Anonymous

    29 února

    Nápadité a krááááásné!!!!!!
    Lucie

  2. Anonymous

    9 března

    skvele! 🙂 odporucam mrknut sa aj sem: http://www.sashe.sk/kolekcia/127961/xxx

  3. Anonymous

    20 srpna

    můžu se zeptat, co jste použila za font písma v popiscích? je moc hezké, líbilo by se mi na svatební oznámení 🙂 děkuji za odpověď

  4. zaujímavé, kuk aj na http://www.sashe.sk/marggaretka

    • 8 září

      Děkujeme za tip Marggaretko 🙂

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba