PRÁVĚ ČTETE

Soutěžíme: se značkou RESERVED

Soutěžíme: se značkou RESERVED

Dnes jsem se ráno tak potěšila, když jsem měla možnost jít do práce “zasněženou krajinou”, že jsem se rozhodla, že pro vás dnes připravím soutěž. Nebude to nic náročného a výhra je opravdu příjemná. Poukázky na 15% slevu na nákup v prodejnách RESERVED si myslím potěší každou ženskou duši, ale i pánové si tam určitě najdou něco pro sebe. Takže, nejen milé dámy, ale i pánové, těším se na vaše komentáře. A pokyny jak se zapojit do soutěže naleznete níže.
Dnes bude vaším úkolem mi do komentářů pod příspěvkem na Blogu nebo na Facebooku napsat, co si skutečně myslíte o potřebě koordinace a dizajnování celého svatebního dne. Jak dlouho bude ještě českým a slovenským nevěstám trvat, než si tento novodobý trend osvojí a přenechají odpovědnost za jejich velký den někomu mimo rodiny, ať si to všichni můžou užít společně? Vašeho názoru si cením, a proto budou nejupřímnější odpovědi oceněny.
Soutěž potrvá do 24.01.2012 do půlnoci a tři z vás budou odměněni 15% slevovou poukázkou na nákup v obchodech značky RESERVED. Výherci budou  zveřejněni následující den, tedy 25.01.2012 do 12:00.
A pokud ještě stále nejste fanouškem na Facebooku nebo používáte Twitter, tak rychle do toho.


  1. Veronika

    17 ledna

    Dobrý den,

    již v mládí jsem s obrovským nadšením sledovala americké filmy, kde nevěstám pomáhaly plnit svůj sen koordinátorky svateb.

    Mám to štěstí, že i mě se můj sen plní a na náš den jsme oslovily svatební agenturu, která nám se vším pomáhá. Jelikož jsme z Prahy a svatba (obřad, hostina i ubytování) se bude konat na jižní Moravě, oslovily jsme svatební agenturu z Brna. Jedná se o Svatby podle Katy, dnes bych na tuhle agenturu nedala dopustit. Díky Katy (naší koordinátorce) se nám plní sny. Katy má neskutečně dobré srdce, obrovský přehled, mnoho kontaktů a díky ní se celá svatba rýsuje do pohádkového dne. Doporučila nám svého známého fotografa v Praze Štěpána Mikudu, který nám nafotil předsvatební fotky – úžasný den, v náš velký den nás bude fotit Kamil Saliba, dále nechala ve výborné tiskárně vytisknout oznámení, seznámila nás s úžasným zlatníkem, u kterého máme objednané originální a jedinečné snubní prsteny a vždy když mám nějaký dotaz je mi k mání. Stačí tak málo, jen něco naznačím a Katy už vše dotáhne dokonce.

    Katy je náš velký rádce, věřím, že díky ní bude naše svatba originální, krásná a nezapomenutelná…

    Doporučuji VŠEM budoucím nevěstám najít si koordinátorku, se kterou budete na jedné vlně, svou spřízněnou duši, protože to já v “naší Katy” (jak ji říkám) mám…

  2. Petra

    17 ledna

    Myslím si,že to dlouho trvat nebude, jelikož v dnešní době je stále víc nevěst, které nemají čas, mají velkou svatbu, na plánování moc nejsou a nebo mají úplně jiný důvod. My koordinátorku nepoužili. Měli jsme malou knoflíčkovou svatbu a tak to nebylo třeba, všechno jsem zvládla zařídit sama. Mít na svatbě víc lidí,tak bych koordinátorku určitě volila a nebo kdybych věděla, že svatební den bude takovej zmetek. Hodí se mít pravou roku, co všechno zařídí a bude to ve větší pohodě.

  3. Barbara

    17 ledna

    Nie je to zlá pomoc, dnes je už plno neviest, ktoré zveria svoju svadbu do povolanejších rúk a určite to je výhodné.
    Ja osobne si svoju svadbu pripravím sama a už sa na to neuveriteľne teším. Teším sa na mesiace príprav, počas ktorých si budem dekorácie pripravovať všetko organizovať a podobne. Keď sa môžem kreatívne sebarealizovať je to pre mňa neskutočný oddych a preto verím, že aj moje prípravy budú pohodové a hlavne bude to celé o NÁS 🙂

  4. Hanka

    17 ledna

    Dobry den. Moje odpoved bude jasna. Nelibi se mi to. Nelibi se mi predstava, ze bych se mela vdat a vse by za me pripravil nekdo cizi, nekdo, kdo me nezna, nezna me tajne predstavy a sny a to ani ve chvili, kdy se budu pokouset mu je marne vysvetlit. A vite co je vlastne na cele svatbe nejkrasnejsi? Ohlednuti za tim vsim, za rocni pripravou vsech tech malinkych detailu, vyzdoby, blbustek…. Nikdy bych nemenila. Svatbu jsem si pripravila sama a jsem takhle nanejvys spokojena. Nikdy bych to nepredala nikomu do rukou, je to preci nase svatba, NAS den D 🙂 Presto si myslim, ze bohuzel tento trend brzy novodobe nevesty preberou, protoze nemaji cas a bohuzel dnes ani chut se s necim takhle dopodrobna ,,piplat”. Ale verim, ze aspon par z nas zustane u tradice a vyresi si svou svatbu samo. Vsechny ty stresy, litani, atd – je to preci jen mala ochutnavka toho, jak muze byt manzelsky zivot tezky a toho, jak umi ti dva spolupracovat. To vam agentura nikdy neda…….

  5. Veronika Stastna

    17 ledna

    Katka je poslednich par tydnu moje asi nejlepsi kamaradka, stale po ni neco chci, porad s necim otravuji, stale mam nove a nove pozadavky. I svatebni saty se mnou byla zkouset i kdyz by mohla byt doma s dcerou. Jsem jejim velkym dluznikem za to ze mi splni 21.dubna nasi predstavu o krasne svatbe. Bez koordinatorky bych se neobesla, ma znamosti a vi na koho se obratit. Me jako koncoveho zakaznika temer vsude odmitli, ze toto nebo ono nedelaji. Katka je schopna zaridit mi vse na me prani. Na mailu ji muzu kontaktovat i v noci, vzdy obratem odpovi. divim se, ze me stale jeste neposlala do haje….
    S pozdravem
    Veronika Stastna

  6. Veronika Ertlová

    17 ledna

    Dobrý večer,
    myslím si, že jedním z důvodu proč se budoucí novomanželé neobrací na svatební agenturu je cena. Neznalost, nebo mýtus o strašně horentní ceně. Někdy v hluboké minulosti se někde dočetli, doslechli, že si tuto službu mohou dovolit jen ti movití. Spousta z nich si myslí, že si vše zařídí levněji a možní i lépe. Ale když si pak člověk spočte čas na přípravách, dolaďování, shánění, vymýšlení, prosezení u počítače a hledání toho pravého na den D a nakonec zjistí, že ne vše se vydařilo jak chtěli, že se zbytečně stresovali, neužili si svůj den, hlídali kdo kde a co a jak. Bohužel, většinou je opak.
    No a kdybych i já oslovila agenturu, naše kamarádka by se neztratila, našla by místo svatebního obřadu včas. Protože nikdo by ji totiž nenechal bloudit a my tak nemuseli posouvat obřad. Ale vše nakonec dobře dopadlo a jsem vdaná)
    Pěkný večer Veronika

  7. Dana Černá

    18 ledna

    Myslím si, že to potrvá ještě dlouho. Spousta nevěst si nejradši udělá nějaké doplňky na svatbu sama a také si sami zarezervují místo atd. Mě by také vadilo mít koordinátorku, protože bych vlastně nedělala nic a MOJE svatba by vlastně ani nebyla moje. Neudělala bych si ji sama. A je to také podle mě drahé.

  8. Markéta

    25 ledna

    Tady to ještě opravdu není zvykem, přičíst k tomu musíme samozřejmě i finanční stránku. My jsme si svatbu plánovali sami, měla jsem jako pedagog 2 měsíce prázdnin, takže nebyl problém.)
    Některé věci bych ale teď udělala jinak a předala je do rukou rodiny, kamarádů. Třeba u nás tradiční rozvoz zákusků – rozváželi jsme je den před svatbou skoro všem sami a byla to učiněná hrůza. Některé tetičky nás ani nepoznali, nevěděli, kdo jsme, zničila se mi u toho manikůra 😀 No, příště už bych to tak určitě neudělala a nedala si diktovat od babiček, kam je potřeba se se zákusky zastavit.
    Všem budoucím nevěstám ze srdce radím, ať si promyslí, co všechno si chtějí udělat sami a podle sebe a co předat někomu jinému. Pro mě byla výborná pomoc milých kamarádek, které postupovaly podle mých přání a zdobily, chystaly, pekly, uklidňovaly, vyráběly… už se těším, až jim všem pomoc oplatím 🙂

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba