PRÁVĚ ČTETE

Listopad 25

Listopad 25

 

 

    

 

  

 

  

 

 

  

 

  

  

Naše tiché setkání proběhlo na ukřičené Stodolní ulici. Seděla jsem s kamarádkou v baru u stolku u okna. Jarek šel venku kolem. Pohledem jsem ho zaujala natolik, že se rozhodl jít kolem ještě třikrát. Náhodou. Po třetí obchůzce jsem vyšla ven a dala mu své číslo. Má odvaha se vyplatila.

Naše tiché zasnoubení proběhlo v tiché kavárně. Jarkovo heslo znělo: „HLAVNĚ NENÁPADNĚ!“ Pod stolem mi podal prstýnek, já se raději ujistila, zda je to ten onen opravdivý ZÁSNUBNÍ. A pak už Jarek krotil mou radost, aby nám náhodou kavárna netleskala.

Přípravy na svatbu probíhaly půl roku. Věděla jsem, že obřad, hostinu i ubytování chci na stejném místě. Mezi vinicemi, pod vinnými sklepy a ve vinařském ráji. A to se opravdu povedlo. Místo bylo dokonalé.

Svatbu jsem si naplánovala v růžovo – šedé barvě. Po vyslovení této kombinace, jsem od každého obdržela soucitný úsměv, způsobený nedostatkem fantazie. Druhý den po svatbě mě moc potěšilo, že veškeré doplňky, které jsem vytvořila, si hosté rozebrali a s nadšením vezli domů. Samotná svatba předčila mé usínající fantazie. Neuvěřitelné počasí. Neuvěřitelná zábava. Neuvěřitelný celý náš den.


Svatební fotografie: Martina Crlová / Svatební šaty: Salon Bella / Vizáž a účes nevěsty: Hana Čihánková / Svatební obřad, hostina a ubytování: Hotel Kraví hora

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba