Říjen 5

 

 

 

 

 

 

 

 

S Dankem jsme se vídali poměrně často, protože jsme na vysoké škole studovali podobné obory. Přesto jsme spolu poprvé mluvili až ve třetím ročníku na jednom filosofickém večírku. Podle mojí verze jsem si k Dankovi přisedla já a podle jeho verze si přisedl on ke mně. Ať už je to jakkoli, povídali jsme si nejdříve o škole a později o všem možném. Netrvalo dlouho a začali jsme spolu chodit a brzy také bydlet. Těsně před čtvrtým výročím naší první pusy mně Danek požádal o ruku.

Jednoho slunečného únorového rána jsem se vzbudila a na stolečku u postele mě čekala moje oblíbená snídaně. Palačinky byly ale tentokrát ozdobené nejen cukrem, ale také krásným zlatým prstýnkem s kamínkem.

Svatbu jsme začali promýšlet na podzim roku 2010 a tehdy jsme začali hledat vhodné místo na slavnostní oběd a večerní oslavu. Jelikož máme oba rádi dobré jídlo, prošli jsme poctivě všechny restaurace v Ostravě a vybrali tu nejlepší. Letos na jaře jsme začali shánět věci na ozdoby, vybírat oblečení a doplňky a řešit další důležité detaily. Většinu záležitostí jsme museli organizovat na dálku, protože jsme byli ve Skotsku na studijním pobytu. Když jsme se vrátili domů, tak jsme se věnovali jenom přípravě naší svatby, protože jsme chtěli, aby to byl jeden z nejkrásnějších dnů v životě pro nás i pro naše hosty.

Svatební den byl moc krásný a náročný. Zažili jsme spousty nádherných okamžiků, které si budeme pamatovat celý život. Na druhou stranu ne vše bylo až tak růžové jako na fotkách – dostali jsme jiné kytky, než jsme chtěli, DJ dělal něco jiného, než na čem jsme se domluvili, někdy jsme se nemohli odpoutat od naší role organizátorů a užít si oslavu naplno. Ale přesto všechno svatba stála za to a naše radost z nádherného auta, skvělého jídla, dortů, cukroví, všudypřítomné puntíkované výzdoby a příjemného focení byla znásobena radostí těch, kteří náš den prožívali s námi. Rada pro budoucí nevěsty a ženichy tedy zní: udělejte si Vaši svatbu podle sebe a bude to nejkrásnější svatba na světě.


Svatební fotografie: Ondra Vala – Bíla Černá / Vizáž a účes nevěsty: Janka Magočová / Svatební šaty: Krejčovství Magda Samlíková / Manžetové knoflíčky: Hynek Kalista – HyKal / Svatební hostina: La Vida, Ostrava / Dort: Cukrářství Aknel / Svatební prsteny: Primossa / Oznámení: návrh ženich Daniel




Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba