PRÁVĚ ČTETE

Říjen 14

Říjen 14

 To byl ale týden. Začalo období různých konferencí a školení ohledně technických novinek na příští rok a já mám po prvních dvou týdnech dost. A to je před námi ještě období vánočních večírků firemních, ale i těch, na kterých se ocitnete úplnou náhodou. Proto se nebudeme zatěžovat ničím náročným a dáme si dnes jedno oddechové DIY. Stačí když dnes vyběhnete do obchodu a nakoupíte si potřebné věci a zítra na procházce nasbíráte několik suchých větviček. A můžeme se do toho pustit.

svícen, sklenička s hladkým povrchem (jakákoliv velikostí)
víceúčelové lepidlo, nejlépe na dřevo a skleněné povrchy

zahradní nůžky
větvičky ze suchého stromu nebo keře

 

Krok č.1. Svícen důkladně umyjte mýdlem nebo saponátem a nechte dobře vyschnout. Nastříhejte větvičky na délku příbližně jako je výška svícnu, nejlépe několik najednou.

Krok č.2. Lepidlo naneste na větvičku tak, aby bylo na všech místech, ketrými se bude dotýkat skla.Umístěte větvičku na svícen. Můžete jich tam uložit i několik najednou, a pak přidržet, dokud si nebudete jisti, že nesklouznou.

Krok č.3. Opakujte, dokud nebude pokrytý každičký volný kousek skla. Ještě jedno upozornění, určitě nenechávejte jakýkoliv svícen hořet bez dozoru! Není konečný výsledek dokonale podzimní?


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba